Η Ιδέα

Μια ζωγραφιά του, ένα κόσμημα ζωής

«Αδράξτε τη στιγμή της πιο δημιουργικής φαντασίας του παιδιού σας και αποτυπώστε την για πάντα σε ένα πολύτιμο αναμνηστικό της παιδικής του ηλικίας, σε ένα μικρό έργο τέχνης, σε ένα σπάνιο κόσμημα για μια ζωή».

Από τη νηπιακή του ήδη ηλικία, βουτά τα χέρια του σε χρώματα και με τα δάχτυλα για πινέλα αποτυπώνει ό,τι ακουμπά τη ματιά του. Ο μικρός σας ζωγράφος σας εκπλήσσει. Οι δημιουργίες του σας κατακλύζουν με συναισθήματα θαυμασμού και αγάπης. Ορισμένες από αυτές, κολλημένες στους τοίχους του γραφείου σας, στο ψυγείο, στα ντουλάπια της κουζίνας, δίπλα στο κρεβάτι σας, φέρνουν τον κόσμο του ακόμη πιο κοντά σας, φέρνουν το ίδιο δίπλα σας ακόμη και όταν είστε μακριά.
Το παιδί καθώς αναπτύσσεται νοητικά, από τη νηπιακή ηλικία έως και την εφηβική, αναπαριστά εικόνες επηρεασμένο από τις εμπειρίες του όπως τις αντιλαμβάνεται, με όχημα τη φαντασία του, τη σημαντικότερη νοητική του ικανότητα. Αυτή τη θαυμάσια έκφραση της πιο εκρηκτικής του σκέψης, που διαρκεί μόλις ελάχιστα και ταξιδεύει στα σύμπαντα με τον πιο δημιουργικό τρόπο, την κρατάμε για πάντα «ζωντανή», την αιχμαλωτίζουμε για να την αναδείξουμε σε κάτι αναλλοίωτο, εξίσου δημιουργικό και όμορφο, απίστευτα όμορφο και τρυφερό.

Το υπέροχο δημιούργημα του μικρού σας, του μοναδικού σας ζωγράφου, βγαίνει από το χαρτί, παίρνει όγκο, χρώμα και διαστάσεις, γίνεται ένα κόσμημα μοναδικά διαχρονικό, ένα απόκτημα τρυφερό που ακουμπά το στέρνο, τον λαιμό και την καρδιά.

Για τον μικρό σας αγαπημένο που θέλετε να του δωρίσετε ένα κόσμημα εμπνευσμένο από τη ζωγραφιά ενός εξίσου μικρού σε ηλικία ζωγράφου, διαθέτουμε μία επιλογή έργων τέχνης για να διαλέξετε αυτήν που θα ενθουσίαζε τη ματιά του και θα ακουμπούσε στην καρδιά του.

«Διαλέξτε τη ζωγραφιά που αγγίζει την καρδιά σας και ακουμπήστε την τρυφερά στα χέρια μας. Θα την αποτυπώσουμε σε ένα κόσμημα όπως ποτέ πριν δεν το είχατε φανταστεί. Σε ένα μικρό έργο τέχνης που θα μοιράζεστε μαζί του, ολόκληρη ζωή, ακόμη και όταν η δημιουργική φαντασία θα προσγειωθεί, ακόμη και όταν η παιδική του ηλικία θα ξεχαστεί».